• Alles over buitenverlichting
  • De leukste blogs
  • Informatie & Inspiratie

Over ons

Foto
Wellicht Buitenverlichting is het adres voor al je sfeervolle en energiezuinige buitenverlichting op 230 volt. We zijn inmiddels ruim 15 jaar actief en hebben al vele buitenlampen -naar volle tevredenheid- aan bedrijven en particulieren in Nederland en België mogen leveren. Daarnaast schrijven we ook blogs en werken we samen met partners, om zo iedereen te kunnen helpen aan een sfeervol verlichte tuin.

Het assortiment
Onze eigen collectie buitenverlichting bestaat uitsluitend uit buitenlampen geschikt voor 230 volt. Alle armaturen kunnen geleverd worden in combinatie met energiezuinige (uitwisselbare) led verlichting. Mocht er dan onverhoopt toch eens een lichtbron kapot gaan of wil je liever een andere lichtbron in je buitenlamp, dan is dat altijd mogelijk. 

Voor de led verlichting maken we uitsluitend gebruik van A-merken, zoals Osram en Philips. Deze fabrikanten zijn in staat, om hoogwaardige, energiezuinige led verlichting te leveren, zodat je sfeervol en zorgeloos van je tuinverlichting kan genieten.
 
Advies nodig?
Heb je advies nodig bij de aanschaf van je nieuwe buitenverlichting of heb je een vraag over de installatie van je buitenlamp, laat het ons weten. We zullen u daar waar mogelijk deskundig informeren, ook na aankoop.

Gratis bezorging vanaf € 20,- met PostNL
We hebben heel bewust gekozen voor PostNL als bezorger voor onze buitenlampen. Uit onderzoek is gebleken dat zij onze klanten de hoogste service bieden. Via de track & trace code ben je zelf in staat om het pakket te volgen, van verzending tot ontvangst. PostNL bezorgt van maandag t/m. zaterdag en mocht je niet thuis zijn, dan zal hij het standaard bij de buren proberen. Lukt dat ook niet, dan zal je pakket afgeleverd worden op de dichtstbijzijnde PostNL locatie.

TIP: Mocht je gebruik maken van de PostNL app, dan kan je zelf je bezorgvoorkeuren instellen en bepaal je zelf waar jouw pakket geleverd mag worden.

Service & klanttevredenheid
Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, tevreden klanten zorgen immers voor gratis mond-tot-mond reclame. Klanten beoordelen ons met een dikke 9, iets waar we dagelijks hard voor werken en best trots op zijn.
Wellicht Buitenverlichting
  • 12,5+ Jaar ervaring
  • Voor bedrijf & particulier
  • Levering uit voorraad
  • Gratis verzending vanaf € 20,- Nederland & België met PostNL
  • Veilig betalen met IDeal, Bancontact en Creditcard
  • Deskundig advies
  • Retourrecht 14 dagen
veilig betalen
veilig betalen

© Wellicht Buitenverlichting 2024