• Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Voor bedrijf & particulier

Buitenverlichting 230 volt

 


Buitenverlichting, sfeervol & functioneel

Sfeervolle en functionele buitenverlichting kan op vele manieren ingezet worden. Of u nu op zoek bent naar een grondspot voor het uitlichten van een boom of moderne buiten wandlamp voor bij de voordeur, met de juiste buitenverlichting kunt u ook in de late uurtjes genieten van uw tuin.

Gaat u een nieuwe tuin aanleggen? Dan kan het fijn zijn om direct een lichtplan te maken, dit kunt u zelf doen, maar ook een lichtontwerper kan u hierbij helpen. Wat wilt u gaan uitlichten en welke sfeer wilt u creëren? Met tuin- en grondspots is het mogelijk om bomen en objecten met een grote sierwaarde uit te lichten, maar ook een waterornament of tuinposter kan mooi verlicht worden met de juiste spot. Belangrijk is om de juiste balans te vinden in de hoeveelheid buitenverlichting, grootste valkuil is om teveel lichtpunten te willen creëren. Zelf geef ik er de voorkeur aan om alle lichtpunten direct op te laten nemen in het tuinontwerp. Vervolgens zorgt u ervoor dat direct bij de aanleg op alle ingetekende lichtpunten een grondkabel komt te liggen. De grondkabel kan dan nog eenvoudig ingegraven worden en bij ieder lichtpunt maakt u bovengronds een lusje, zonder de kabel door te knippen. Vervolgens kan de bestrating en beplanting worden aangebracht. Nu het ontwerp van tekening is omgezet naar een gerealiseerde tuin, wordt het tijd om over te gaan naar het definitieve lichtplan. Vanaf dit punt kunt u op zoek gaan naar de juiste buitenverlichting. Zorg ervoor dat de buitenverlichting voldoende hoog is, vaak gaat de beplanting nog flink groeien en verdwijnen de buitenlampen in het gewas. Ook is het aan te raden om alle buitenverlichting te voorzien van lichtbronnen met dezelfde lichtkleur. De lichtkleur wordt altijd op de verpakking aangegeven in Kelvin, vrijwel alle lichtbronnen, ongeacht merk of uitvoering zijn leverbaar in dezelfde lichtkleur, dit zorgt voor meer eenheid. Zorg ook voor voldoende donkere plekken in de tuin, juist het contrast tussen licht en donker zorgt voor sfeer.


Wellicht Buitenverlichting, het adres voor al uw 230 volt buitenlampen

Bij Wellicht Buitenverlichting kunnen we alle buitenlampen direct uit eigen voorraad leveren. Indien u uw buitenverlichting op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dan heeft u deze al de volgende dag in huis. U betaald geen verzendkosten en levering is mogelijk in Nederland en België. 

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.


Wellicht Buitenverlichting
  • 12,5+ Jaar ervaring
  • Voor bedrijf & particulier
  • Levering uit voorraad
  • Gratis verzending vanaf € 20,- Nederland & België met PostNL
  • Veilig betalen met IDeal, Bancontact, Creditcard, Overboeking en Op rekening
  • Deskundig advies
  • Retourrecht 14 dagen
veilig betalen
Klantenservice phone010-5902800 mailinfo@wellicht.com

Maandag - vrijdag
8.30 t/m 17.00 uur

Hulp nodig?
Ik sta u graag
te woord

neem contact op
veilig betalen

© Wellicht Buitenverlichting 2018